Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

CodyCross Waterwereld [ Antwoorden ]

/

Ik zal in dit onderwerp antwoorden op de game introduceren CodyCross Waterwereld, Deze game is beschikbaar in de games en de iTunes Store en bestaat uit het vinden van woorden uit letters en het plakken ervan in kruiswoordpuzzels. Dit is de Nederlandse versie.

CodyCross Waterwereld Antwoorden :

Deze game is ontwikkeld door Fanatee Games en bevat lagen. Het is de Italiaanse versie van het spel. We moeten woorden in de kruiswoordpuzzel vinden door de hint te gebruiken.
De game bevat verschillende uitdagingsniveaus die een goede algemene kennis van het onderwerp vereisen: politiek, literatuur, wiskunde, wetenschap, geschiedenis en verschillende andere categorieën van algemene cultuur. We hebben de antwoorden op dit niveau gevonden en delen deze met u, zodat u eenvoudig uw spelvoortgang kunt voortzetten.
Als u op zoek bent naar antwoorden, bent u in het juiste onderwerp.

Het spel is verdeeld in verschillende werelden, en een groep puzzels, de oplossing wordt voorgesteld in de volgorde waarin de puzzels verschijnen.

Na het voltooien van dit niveau kunt u stressvrij blijven door dit onderwerp te bezoeken : CodyCross UitvindingenAntwoorden
Danke

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Leave a Reply